Monede si Lingouri Aur 24k
Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul  Tipareste pagina  Trimiteti aceasta pagina prin e-mail, unui prieten
AURUL DE INVESTITII :

Conform legislatiei in vigoare,aurul pentru investitii reprezinta aurul achizitionat de persoane fizice sau juridice in scopul realizarii unor plasamente de valoare.
Pentru a fi clasificat drept aur pentru investitii,acesta trebuie sa indeplineasca cumulativ trei conditii :
1.Sa fie sub forma de lingouri sau monede ;
2.Sa aiba titlul (puritatea) minim de 995/1000 pentru lingouri,respectiv 900/1000 pentru monede ;
3.Sa fie produs in forme si greutati standardizate,recunoscute international.

Lingourile comercializate de AuRec.ro sunt recunoscute pe pietele internationale,si sunt realizate de producatori de aur "good delivery",conform standardelor LBMA (London Bullion Market Association),organizatia profesionala care supravegheaza tranzactiile fizice cu metale pretioase. Fotografiile lingourilor sunt exemplificative,ele putand proveni de la diversi producatori,cu conditia respectarii standardelor de clasificare mentionate mai sus.

De ce sa cumpar aur ?
Nu vom insista prea mult asupra oportunitatii investitionale a aurului. Este suficient sa spunem ca in ultimii 10 ani,pretul aurului a crescut cu cca. 600% si ca este singurul plasament investitional care (si) in timpul crizei mondiale pe care tocmai am parcurs-o,nu numai ca nu si-a scazut valoarea,ci a crescut de la 830 $/uncie (august 2007) la 1.630 $/uncie (august 2011),deci o crestere de 200% pe parcursul ultimilor 3 ani (peste 55% / luna !!!).
Convingator,nu ?

De ce aur de investitii ?
Pentru ca aurul de investitii este recunoscut ca atare oriunde in lume,poate fi transformat in bani in orice moment si constituie o garantie bancara unanim acceptata. In plus,produsele clasificate drept aur de investitie contin aur pur,spre deosebire de o bijuterie de 14K de exemplu,care contine numai 58,3% aur,restul de 41,70% din greutatea bijuteriei pe care tocmai ati cumparat-o fiind compusa din diverse aliaje (cupru,argint etc.)

Cum cumpar ?
Transmiteti prin e-mail catre AuRec.ro comanda dumneavoastra,iar noi va vom contacta pentru a confirma executarea comenzii. Plata produselor se va efectua,fie direct la ridicarea marfii de la sediul vanzatorului,fie prin virament bancar.
In cazul in care produsele au fost comandate online,transportul acestora catre beneficiar va fi efectuat printr-un serviciu de curierat rapid,ales de catre vanzator. Cheltuielile legate de transportul si asigurarea bunurilor cad in sarcina cumparatorului.
Produsele vor fi insotite de certificate de autentificare si de documentul de vanzare (factura si bon fiscal/chitanta). 

ATENTIE : VINDEM MONEDE SI LINGOURI AUR 24K SI CU AUR LA SCHIMB !

Vezi oferta :
MONEDE AUR
LINGOURI AUR 24K